Home

Achtergrond

Sneeuw is superspul!

Van alles over sneeuw lees je in Kinderboerderij nr. 16. Ligt er eens geen sneeuw, dan kun je altijd nog naar zo’n grote indoorwintersporthal. Wil je weten hoe ze daar aan sneeuw komen? Check dan dit filmpje van tv-programma Het Klokhuis.

Maak eens een engel in de sneeuw. Ga in de sneeuw liggen en veeg met je armen en benen door de sneeuw. De afdruk die je dan krijgt in de sneeuw, lijkt op die van een engel. Wil je zien hoe je een sneeuwengel maakt? Bekijk dan dit filmpje: Juliette maakt een sneeuwengel.

Nog een leuk sneeuwspelletje: de laatste worp. Het is simpel: maak een sneeuwbal en gooi deze naar elkaar toe. Bij elke worp wordt de sneeuwbal kleiner. De persoon die niets meer heeft om te gooien, verliest het spel.

Geen zin meer om buiten te spelen? Kruip dan achter je computer en speel de winterspelletjes op Speelzolder.nl. Veel plezier!

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.