Home

Achtergrond 308 x bekeken 2 reacties

Lekker op de trekker

Dit is Jasper Mees. Zijn oom Roeland De Greef werkt in België op een akkerbouwbedrijf. Hij mailt: 'Jasper rijdt graag mee op de maaidorser, aardappelrooier en de bietenrooier. Hij is gek op trekkers'. Jasper 'leest' ook graag Trekker, het liefst op zijn eigen Fendt Vario 936. Hoe trekkergek kun je zijn?

Laatste reacties

 • no-profile-image

  MEES Kris

  Het is toch "SUPER" om mijn kleinzoon op boerderij te zien !!!!
  En dan nog te weten dat die kleine werd doorgestuurd door zijn "fantastische" oom die MIJN zoon is !!!
  Om maar te zeggen dat het geluk van MOEKE (en dat ben ik voor allebei) echt NIET OP KAN !!!!!

  Dikke knuffel....jullie moeke.

 • no-profile-image

  Tine

  Zalig om mijn petekindje zo op de site te zien staan. Hij is echter niet de enige in de familie die gek is van trekkers. Iedereen van de kleinkinderen is door de microbe gebeten dankzij de grote passie waarmee de nonkel (Roeland) erover kan vertellen. Op zondag wordt er niet voorgelezen uit een sprookjesboek of zo, maar wij lezen voor uit de catalogussen van de nieuwe trekkers!!
  Groetjes

Of registreer je om te kunnen reageren.