Home

Achtergrond 1 reactie

Knäckebröd voor drie

Berlijn – Het haalt het natuurlijk niet bij Frau Antje, maar op de Grüne Woche wil iedereen iets doen met voeding. Daarom huurde de Van Drie Group de Belgische topkok Olivier van der Staal in. Die bereidde een reuze-knäckebröd met kalfspastrami.

Knäckebröd voor drie

Met een lengte van twee meter is het wel even oppassen dat het broodje niet breekt. Gelukkig voor de kok gingen directeur Hennie Swinkels van Van Drie (l) en staatssecretaris Henk Bleker (ELI) heel voorzichtig om met het kwetsbare hapje.

Foto Van Drie Group

Aigner proeft Pikantje

Berlijn - De Duitse landbouwminister Ilse Aigner proeft een stukje Pikantje van Frau Antje op de internationale voedselbeurs Grüne Woche. De beurs gaat vandaag open voor publiek en duurt tot 30 januari.

Foto ANP

Water verwoest akker in Australië

Grantham - Een akker is verwoest bij het dorp Grantham in de Lockyer-vallei, in de Australische staat Queensland. Het dorp werd twaalf dagen geleden getroffen door een vloedgolf. Nu het water zakt, wordt de schade zichtbaar.

Foto ANP

Foto

Christel Labee

Eén reactie

  • no-profile-image

    IK hoop maar dat Henk zich niet verslikt...

Of registreer je om te kunnen reageren.