Home

Achtergrond 2 reacties

Zoektocht Willeke Dost levert niets op

De opgravingen bij de boerderij in het Drentse Koekange, waar de 15-jarige Willeke Dost in de nacht van 14 op 15 januari 1992 verdween, heeft niets opgeleverd.

Dit maakte een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekend.

De voormalige stortplaats werd deze week in opdracht van het OM afgegraven. Er werden geen sporen van het verdwenen meisje gevonden. Eerdere opgravingen in juni, rond de boerderij van de pleegouders van Willeke Dost, hadden evenmin resultaat.

Justitie doet sinds 2009 opnieuw onderzoek naar de verdwijning van Willeke. Dit onderzoek leidde in juni tot de aanhouding van de pleegmoeder en -broer. Beiden werden kort na hun aanhouding weer op vrije voeten gesteld. Volgens de woordvoerster blijven zij verdacht zolang het onderzoek loopt. Er staan geen nieuwe afgravingen gepland.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Doei

    Ik heb de progamma het zesde zintuig gezien van Robert tenbrink van het voorjaar , waar hij met 3 personen de lokatie bekeek met een foto van Willeke . Daar eindigden ze in een bos achterin het land . Zelf een lijkhond was daar bij aanwezig . Wat hebben ze eingelijk met deze aanwijzing gedaan . Het wil natuurlijk niet zeggen dat ze daar ligt , maar daar is niets overhoop gehaald . Doei

  • no-profile-image

    gekke henkie

    je kunt overal zoeken maar als je niks wil vinden zul je het ook niet vinden.

Of registreer je om te kunnen reageren.