Home

Achtergrond 3 reacties

Wisseling in hoofddirectie FrieslandCampina

Zuivelconcern FrieslandCampina voert een wijziging door in de zeskoppige hoofddirectie.

Roelof Joosten (52) volgt Frans Visser (62) op als hoofddirecteur (chief operating officer) met verantwoordelijkheid voor de divisie Ingrediënten. Visser gaat met pensioen. Joosten leidt momenteel FrieslandCampina Domo. Hij gaat straks met name leidinggeven aan de verdere ontwikkeling van de speciale ingrediënten voor onder meer de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Hij gaat rapporteren aan hoogste directeur Cees 't Hart.

Visser is sinds de fusie van Friesland Foods en Campina lid van de hoofddirectie met verantwoordelijkheid voor de divisie Ingrediënten. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor de industriële activiteiten van de werkmaatschappijen FrieslandCampina DMV, FrieslandCampina, Domo, FrieslandCampina Kievit, FrieslandCampina Creamy Creation en FrieslandCampina Dairy Feed. Bovendien is hij lid van de raad van toezicht van DMV Fonterra Excipients.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  henk rouveenl

  Joep, wat schuift zo'n lovende kritiek?

 • no-profile-image

  joep

  Beste Henk,

  Kennelijk heb je moeite met lovende kritiek ! Deze kritiek "schokt" niet ...wel de reactie daarop.
  Ga eens wat positiever tegen je omgeving aankijken ( of nog liever er mee om ).
  Dealniettemin: Groetjes van Joep

 • no-profile-image

  j.j.cox

  Een uitstekende keuze van FreislandCampina. Het toekomstig directielid is gepokt en gemazeld in de internationale keiharde business en heeft daar zijn sporen verdiend. Dat hij tevens zijn roots in de zuivel heeft is een pré.
  Joep

Of registreer je om te kunnen reageren.