Home

Achtergrond 5 reacties

Willem-Alexander en Máxima bij fruitcorso

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn vandaag in Tiel aanwezig bij de vijftigste editie van het Fruitcorso. De optocht bestaat dit jaar uit zeventien met fruit, groente en zaden versierde corsowagens uit dorpen in de omgeving van de fruitstad.

Het corso wordt voorafgegaan door 150 kinderen in kleine versierde wagens. Na afloop van het fruitcorso zijn de deelnemende wagens uitgebreid te bekijken. De afgelopen maanden hebben tweeduizend ontwerpers en wagenbouwers aan de fruitwagens gewerkt.

Vorig jaar trok het corso 100.000 belangstellenden naar Tiel. Daar wordt tegelijk ook gratis muziekfestival Appelpop gehouden.

Foto

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  of

  Als je opa rare fratsen uithaalt, hoef je zijn voorbbeld nog niet te volgen. En zeker niet het voor het plezier doodschieten van uitgezette dieren. Nu jij weer. Hij moet zijn verstand eens gaan gebruiken. Klaar

 • no-profile-image

  ikke

  tja, als je dan toch niets positiefs te melden hebt,... laat het dan.
  kun je het fruitcorso eens positief belichten gaat er een azijnzeiker zo reageren!.
  jammer.
  ( hopenlijk heeft jou opa nooit geen rare fratsen uitgehaald.)

 • no-profile-image

  of

  Ik had gedacht dat ze wel ergens op fazantenjacht zouden zijn. Op een nieuw landgoed of zo. Valt me wat tegen. Want schieten heeft ie van opa..........

 • no-profile-image

  exact

  Hoe scheef kun je denken en hoe scheel kun je kijken, Malloot!!!

 • no-profile-image

  of

  Hoezo Malloot?? Wist jij dan niet dat jagen zijn grootste hobby is??? Heeft ie van opa..............Bepaalde genen sterven nooit uit. Jij mag er best anders over denken, maar ik heb gelijk. Hij zou het goede voorbeeld moeten geven en zijn schietgeweer moeten verbranden, maar in plaats daarvan gaat onze KP op jacht op wat uitgezette fazanten , die door drijvers de lucht in worden gegooid, om vervolgens te worden afgeknald. En daar zault U het mee moeten doen!!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.