Home

Achtergrond

Wilders 'zeer geschokt' door bedreiging

Geert Wilders is 'zeer geschokt' door 'een heel erg serieuze bedreiging'.

De Telegraaf meldde vandaag opnamen te hebben van een oproep van een Australische moslimradicaal, Feiz Muhammad, om de PVV-leider te onthoofden. Ook de inlichtingendienst AIVD zou de band hebben.

Wilders wil graag weten "waarom de AIVD en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) me niks verteld hebben en wat dit voor consequenties voor me heeft. Vreselijk'', zo sms'te hij vrijdagochtend naar het ANP.

Volgens De Telegraaf zegt Feiz Muhammad: "We zien de duivelse vuiligheid van mensen als die vuile Nederlandse politicus. Eenieder die onze leer bespot, lacht om de islam en die verlaagt, moet de dood in, onthoofd hem, hak zijn hoofd eraf.''

De opname is inmiddels ook te vinden op de site van De Telegraaf.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.