Home

Achtergrond 8 reacties

Veerman: Klink geweten van het CDA

CDA-prominent Cees Veerman noemt Ab Klink het geweten van het CDA. Hij zei dat maandag in een reactie op het vertrek van Klink uit de Tweede Kamer. Verder wilde hij er niet op ingaan.

Veerman stond aan de zijde van Klink. Ook de oud-minister van Landbouw vindt dat het CDA als beginselpartij niet kon samenwerken met de PVV van Geert Wilders. Hij schreef onlangs een open brief waarin hij de CDA-fractie opriep de formatieonderhandelingen met de PVV te stoppen. Bijna zestig CDA'ers ondertekenden de brief.

Veerman sprak op de Universiteit Utrecht tijdens de opening van het academisch jaar.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  HANS

  Veerman heeft ook een geweten met zijn baantje bij Natuur Monumenten . Die zit ook voor zijn bijbaantje te vechten . GEGROET HANS

 • no-profile-image

  herkauwer

  Kritische Lezer, als ik Cees Veerman was dan scheet ik nu al zeven kleuren nitraatarm gefermenteerde en met gehakseld stro gemengde stront bij de gedachte dat ik ademtocht na slechte ademtocht dichter bij de Dag des Oordeels kom. Om ook op dit ondermaanse nooit te vergeten wat die man de boerenstand en onze beschaving heeft aangedaan, heeft Spotvogel immers het boek 'de Pestvogels van Veerman'geschreven.

 • no-profile-image

  herkauwer

  Fout Hans, Cornelis Pieter Veerman is gelaarsde eigenaar van twee agrarische bedrijven, heeft twee universitaire leerstoelen onder zijn kont, zit op het pluche in de raad van bestuur van de WUR en de Greenery en is rundlederen voorzitter van Natuurmonumenten. En dan ben ik nog verre van volledig! Maak je om het inkomen van die man dus maar geen zorgen! AK uit Den Haag, wat weet jij van Verburg wat wij niet weten? Dat het een narcistische bloempot is was bekend, maar jij suggereert dat ze omgebouwd is? Dat zou inderdaad veel verklaren. Dan kan er straks in de parlementaire geschiedschrijving komen te staan: "LNV hield in 2010/2011 op te bestaan en heeft nooit een vrouwelijke minister gekend"!

 • no-profile-image

  gert

  Dus de rest heeft geen geweten,maar zakken vullen

 • no-profile-image

  AK

  Ab Klonk het geweten? Veerman wil als voorzitter van natuurmonumenten geen rechts kabinet. Als een actie achter je rug om zoals Klink deed het geweten is van het CA dan heeft het CDA een te ruim geweten. Christendemocraat ben je niet door wat je zegt maar hoe je handelt, dus open en eerlijk en niet via een brief die je laat uitlekken. Wat een klinkklare onzin van Veerman, ik had hem hoger staan en wordt toch weer tevredener met Gerrit Verburg.(Glossy Gerrit)

 • no-profile-image

  ikz

  CDA nu dus een gewetenloze partij?????!!!

 • no-profile-image

  Kritische Lezer

  Er moet toch iemand een geweten hebben. Veerman is het in ieder geval niet. Het is nogal schijnheilig om je op te werpen als hoeder van de arme allochtone medemens, die er toch ook bijhoort, terwijl hij zelf willens en wetens zoveel boerengezinnen (extensieve, kleinschalige bedrijven en akkerbouwers) naar de verdommenis helpt. En dan hoopt hij ook nog dat 'de toekomst mild over hem zal oordelen'.... Nou, ik denk het niet.

 • no-profile-image

  gekke henkie

  dat heb ik nooit geweten.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.