Home

Achtergrond 179 x bekeken 5 reacties

Tientallen protesteren tegen Wilders

Honderd tot honderdvijftig mensen hebben zaterdagmiddag op het Plein in Den Haag gedemonstreerd tegen Wilders. Een groep organisaties, waaronder de Internationale Socialisten, hield op '9/11' in diverse steden protestacties.

De organisaties uitten hun ongenoegen over het feit dat de Nederlandse politicus zaterdag op 'ground zero' in New York een toespraak houdt tijdens een manifestatie tegen de bouw van een islamitisch centrum in de buurt van het terrein.

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen waren ook bijeenkomsten georganiseerd, maar daar kwamen maar een paar mensen op af. ,,Die bijeenkomsten waren er ook ter ondersteuning van de betoging in Den Haag'', aldus Max van Lingen van de Internationale Socialisten.

Vandaag is het precies negen jaar geleden dat de aanslagen op de Twin Towers in New York plaatsvonden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  sjeng

  wat een afgang voor die linkse rakkers

 • no-profile-image

  pro

  ze kunnen beter protesteren tegen die vent die bij Pauw en Witteman was. Die verdedigde daar de steniging. Hij liet precies zien waarom zoveel mensen TERECHT op Wilders stemmen. Weg met die baarmannen met hun misselijkmakende hoofdbedekkingen. Wilders is heel goed bezig

 • no-profile-image

  Kritische Lezer

  Pro PVV, hij verdedigde daar niet de steniging, hij verdedigde daar het recht dat ieder land (in zijn ogen) heeft om zijn eigen regels en wetten te maken en na te leven. De tegenstanders brachten daar tegenin dat er universele mensenrechten zijn, waar dit land zich aan moet houden, dáár ging de discussie over. Ik weet niet of Iran de universele mensenrechten heeft geratificeerd. In dat geval moet Iran zich hieraan houden. Veel landen die het verdrag wel hebben ondertekend houden zich er ook niet aan, waaronder Nederland.

 • no-profile-image

  spotmelker

  @ kritische lezer, zou het ook kunnen dat alle bestuurlijk actieve Nederlandse moraalridders boeren niet (meer) onder de categorie "mensen" scharen? Dat gevoel bekruipt mij namelijk herhaaldelijk. Verder is het toch vermakelijk dat al die GROOOOOOOTE kaffers met hun demo's niet in de gaten hebben hoe ze Wilders in de kaart spelen?

 • no-profile-image

  Kritische Lezer

  Klopt Spotmelker. Boeren zijn geen mensen, boeren zijn uitschot. Met boeren kun je doen en laten wat je maar wilt. Maar wat nog erger is: boeren laten alles ook maar gebeuren. Nooit zoveel lamlendigheid bij elkaar gezien. En inderdaad, de moraalridders spelen Wilders al jaren in de kaart. Maar ze zullen ook nooit wat leren. Wat dat betreft lijken ze op boeren.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.