Home

Achtergrond 319 x bekeken

Rotterdams meisje van 7 vermist; 2 Veendamse meisjes zoek

De politie Rotterdam-Rijnmond heeft een zogeheten Amber Alert verspreid waarin wordt opgeroepen uit te kijken naar het 7-jarige meisje Kaylee Geertsma uit Rotterdam.

Zij kwam dinsdag niet thuis uit school. Het blonde meisje, met twee paardenstaarten, is gekleed in een wit/roze gekleurde broek met bloemetjes. Daarop droeg zij een roze shirt met lange mouwen met de afbeelding van een paard. De politie vraagt mensen die haar hebben gezien, direct contact op te nemen. Een Amber Alert is een landelijk waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en -ontvoeringen.

Meisjes uit Veendam vermist

De politie is op zoek naar twee vijftienjarige meisjes uit Veendam. Het tweetal wordt sinds zaterdag vermist, zo bevestigde de politie in Groningen woensdag.

Lisanne Stevens en Mara Ploeger zijn zaterdag aan het begin van de avond door bekenden afgezet bij het station in Leeuwarden. Daarna is niets meer van de meisjes vernomen.

De familie van Lisanne en Mara vermoedt dat ze in de Randstad verblijven, maar daar zijn geen concrete aanwijzingen voor, zegt de politie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.