Home

Achtergrond 2 reacties

Ramekers: uitspraak past bij mijn rechtsgevoel

"De uitspraak van het college van Beroep voor het Bedrijfsleven (CBB) komt volledig overeen met mijn rechtsgevoel", zegt oud-voorzitter Jos Ramekers van het Productschap Vee en Vlees naar aanleiding van de zaak over zijn wachtgeldregeling.

Ramekers tekende vorig jaar bezwaar aan tegen een nieuwe wachtgeldregeling die met hem was overeengekomen nadat het PVV bestuur eerder gemaakte deels geheime afspraken, over onder meer de overname van een dienstauto en tijdelijke doorbetaling, onder druk van de SER terug moest nemen.

Ramekers eiste dat de oude afspraken zouden worden nagekomen. Het CBB heeft zijn beroep gegrond verklaard en heeft het omstreden besluit vernietigd. Het PVV bestuur moet opnieuw beslissen. Ramekers: "Afspraken moeten worden nagekomen. De gang van zaken gaf mij het gevoel dat ik iets verkeerds zou hebben gedaan. Deze uitspraak bevestigt dat dat niet zo is."

Lees ook: Ramekers wint procedure

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    Met het rechtsgevoel van de boer wordt geen rekening gehouden,alleen met zakkenvullers

  • no-profile-image

    boereke

    En de boer betaald. En hier heeft willie van gemert zich altijd al druk om gemaakt maar er stonden steeds minder boeren achter hem. snap het niet maar betaal helaas wel mee.

Of registreer je om te kunnen reageren.