Home

Achtergrond 163 x bekeken 1 reactie

Politie pakt gewelddadige stationsrover

De politie heeft zaterdagochtend een 37-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht bij een poging tot beroving op het treinstation in Zuidbroek (Groningen) een man en vrouw te hebben toegetakeld. Dat meldde de politie.

Het mannelijke slachtoffer zat op het perron op de trein te wachtten. De verdachte zou hem met een houten voorwerp hard hebben geslagen. De man liep zwaar letsel op aan zijn hoofd. Een vrouw die getuige was van het misdrijf en de dader aansprak, werd eveneens door de man geslagen. Zij liep lichte verwondingen op.

Op basis van haar verklaring kon de verdachte korte tijd later in de boeien worden geslagen, nadat hij lopend was gesignaleerd langs het spoor tussen Zuidbroek en Scheemda.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    opsluiten en niet weer loslaten !!

Of registreer je om te kunnen reageren.