Home

Achtergrond 268 x bekeken 3 reacties

Overijssel wil rijk niet langer voorschieten

De provincie Overijssel is niet langer van plan het rijk geld voor te schieten bij de realisering van de natuurplannen.

Dat zegt gedeputeerde Piet Jansen in een brief aan demissionair minister Gerda Verburg van Landbouw. Volgens Jansen is de provincie er lang vanuit gegaan dat het rijk zonodig met extra geld komt.”Die verwachting moeten we bijstellen, nu er een nieuw kabinet komt, dat fors gaat bezuinigen.”

Volgens Jansen moet het rijk snel duidelijkheid geven over het geld voor de verwerving van natuurgronden. “Als er geen extra geld komt, moeten de ambities worden bijgesteld. Naar beneden. We kunnen niet langer door blijven gaan met de voorfinanciering van grondaankopen.”

Laatste reacties

 • no-profile-image

  overal

  Overal t zelfde trieste liedje... nog een aantal jaar en dr is niet meer een boer die er iets mee te maken wil hebben... wachten wachten zeur zeur probleem probleem uitstel uitstel moeilijk moeilijk sanctie sanctie korting korting ... terwijl t eerst toch zo'n mooi verhaal was ... maar als puntje bij paaltje komt ... weer zoveel kansen die blijven liggen... t zal wel weeer bij een mooi verhaal blijven

 • no-profile-image

  gert

  Bodemloze put

 • no-profile-image

  Maak 't

  Dat krijg je vanzelf als je alles wilt hebben, maar geen geld hebt. Hopenlijk komt met het nieuwe kabinet het verstand weer terug in dit land.

Of registreer je om te kunnen reageren.