Home

Achtergrond

Open dag CNB en PPO

Bloembollenbemiddelaar CNB en PPO Lisse organiseren morgen van 13.30 tot 17.00 uur een open dag op de proefvelden van PPO aan de Heereweg in Lisse, schuin tegenover het gebouw van CNB.

Op deze dag kan men een bezoek brengen aan de CNB Dahlia/Zantedeschia showtuin. Daarnaast toont PPO de actuele onderzoeksresultaten op het gebied van bollen, zomerbloemen en vaste planten. Het belooft een leerzame middag te worden met uitgebreide mogelijkheid om van gedachten te wisselen met bemiddelaars van CNB, het team van PPO en andere collega’s uit het vak.

Op de showtuin van CNB zijn totaal 375 soorten dahlia's en 60 soorten calla's opgeplant. De collectie bestaat uit een groot aantal nieuwigheden van diverse veredelaars, die door ongeveer 50 inzenders beschikbaar zijn gesteld voor de opplant.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.