Home

Achtergrond 292 x bekeken

Normaal moet even zonder Jolink

De Achterhoekse band Normaal moet het even zonder zijn frontman Bennie Jolink doen.

De rocker werd maandag opgenomen in het ziekenhuis omdat hij kampt met benauwdheid door astma. Een optreden dat de band vrijdag zou geven in Hardenberg is afgelast. De show die zaterdag in Schijndel gepland staat, gaat door zonder Jolink. Dat liet het management van Normaal donderdag weten.

In overleg met de organisatie nemen de overige bandleden de zang op zich, aldus het management. Ook op 24 en 26 september staan shows op het programma. Die gaan volgens de band vooralsnog gewoon door.

Jolink is opgenomen voor onderzoek naar de benauwdheid waar hij sinds mei met kampt. ”Goede bijkomstigheid is dat Bennie op dit moment de rust krijgt die hij eigenlijk nodig heeft.” Het is nog niet bekend wanneer de zanger het ziekenhuis mag verlaten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.