Home

Achtergrond 204 x bekeken

Nominaties Horti Fair in sorteer- en teelttechniek

De jury van de techniekbeurs voor de glastuinbouw Horti Fair heeft tien nieuwe producten genomineerd voor de Horti Fair Innovation Award.

Uit de lijst blijkt dat de genomineerde technieken ingrijpen op vooral de sorteer- en teelttechniek. Vooral die eerste zijn arbeidsbesparend met een gerobotiseerde opslag- en orderverwerkingssysteem voor bloemen en een generieke bosmachine die ongesorteerde bloemen verwerkt tot eindproduct.

In beide categorieën (sorteer- en teelttechniek) zijn drie genomineerden in te delen. Verder zijn twee gewasbeschermingsproducten genomineerd en één nieuw ras (Anthurium) en energieconcept.

De Horti Fair wordt dit jaar gehouden van 12 tot en met 15 oktober in Amsterdam en op de eerste beursdag wordt bekendgemaakt aan welke standhouder de onderscheiding wordt toegekend, met als prijs een mediacheque.

Of registreer je om te kunnen reageren.