Home

Achtergrond 1 reactie

NFO: promotie Conference Duitse markt vervroegen

De Nederlandse Fruittelersorganisatie NFO doet een oproep aan handelsbedrijven en coöperaties dit seizoen al middelen in te zetten voor promotie van Conference op de Duitse markt.

Met België heeft Nederland afspraken voor promotie vanaf 2011, maar juist het komende seizoen liggen goede kansen op doorbraak van Conference op de Duitse markt. De Europese perenproductie is dit jaar fors lager, en vooral Abate Fetel is getroffen door een forse krimp in de productie. Dat biedt kansen voor Conference op de Duitse markt, meldt NFO.

De organisatie zegt verder steun bij grote handelsbedrijven en coöperaties te hebben voor een prijsinformatiesysteem. Afgelopen week bezocht NFO met het Duitse onderzoeksbureau AMI telers en handel om over zo’n prijsinformatiesysteem te praten. Het systeem draait al 20 jaar goed in het Duitse Niederelbegebied. De NFO bezocht ook telersvereniging TVC (Conference) dat plannen heeft voor een verdergaand informatiesysteem voor prijszen, maar ook de voorraad.

Eén reactie

 • no-profile-image

  Dhr Eliza Oomen (Lies)

  Beste heren , om een groter bereik te krijgen zou ik u willen adviseren om in contact te komen met Faby Fruchtgroothandel welke een zeer gerespecteerde afzet markt heeft.
  Wij hebben in Noord Duitsland een gekoelde opslaghal met verpakkingsmogelijkheden van alle soorten fruit . Faby frucgtgroothandel handelt en verpakt veel fruit voor Aldi en Netto . Graag zouden wij gezamelijk een afspraak willen maken om te bezien of er mogelijkheden voor samenwerking mogelijk zijn in een interesant vernieuwd Crossdock-concept
  mijn mobiel nummeris 06-21429066
  gaarne bereid voor meer informatie.
  Bisseness plan aanwezig van 177 bladzijdes
  Met vriendelijke groeten
  Dhr E.Oomen ( Lies)

Of registreer je om te kunnen reageren.