Home

Achtergrond

Moscow Flowers goed bezocht

Het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) was aanwezig op de vakbeurs Moscow Flowers met zomerbloeiende bolgewassen en een bloembollen masterclass.

In de IBC stand, die werd gecombineerd met Bloemen Bureau Holland (BBH) stonden bloemstukken met dahlia’s, lelies en Zantedeschia op pot. Veel belanstelling was er voor het voorlichtingsmateriaal. De beurs werd goed bezocht. Het IBC meldt dat de stemming onder de bollenimporteurs en de handelaren goed was.

De IBC masterclass werd verzorgd door de Rus Viacheslav Khondyrev. Hij kreeg een onderscheiding voor de beste masterclass op Moscow Flowers. De Holland inzending, met stands onder de vlag van BBH, kreeg van de jury een bokaal uitgereikt voor het mooiste collectief. (rechts op de foto:Ineke van Kesteren van IBC)

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.