Home

Achtergrond

Meisje (3) zwaargewond na ongeval met trekker

Een driejarig meisje uit Lelystad is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een trekker in haar woonplaats.

Haar toestand is uiterst zorgwekkend, volgens een woordvoerder van de politie Flevoland.

Het meisje zat achter op de fiets bij haar moeder toen deze werd aangereden door het landbouwvoertuig op de Vijzelweg. Vermoedelijk sloegen de 31-jarige moeder en de uit tegenovergestelde richting komende tractor op hetzelfde moment af, waardoor de vrouw en haar kind onder het voertuig terecht kwamen. De moeder raakte eveneens zwaargewond, maar verkeert volgens de zegsman niet in levensgevaar. Beide slachtoffers zijn met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd en is aangehouden voor verhoor.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.