Home

Achtergrond 351 x bekeken 1 reactie

Man en paard dood na ongeval met koets

Een 75-jarige man uit Middelburg en een paard zijn dinsdagmiddag in Vlissingen om het leven gekomen na een botsing tussen een auto en een paardenkoets. Dat liet de politie weten.

Een 58-jarige automobilist uit de gemeente Veere botste door nog onbekende oorzaak achterop de paardenkoets met twee paarden ervoor. De bestuurders van de koets, de man van 75 en een vrouw van 53 uit Middelburg, werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De man overleed daar later aan zijn verwondingen.

Het ene paard raakte zwaargewond en werd uit zijn lijden verlost door een dierenarts. De andere is ondergebracht bij een manege.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    emmy

    Graag wl ik even reageren. Wat een geweldige middag had moeten worden is een drama geworden. Ben zelf ook paardrijdster altijd buiten in het bos. Mijn vraag is, kunnen jullie veel meer aandacht besteden dat de niet paardrijders begrijpen dat een paard schrikt. Dan krijgen we meer begrip zodat ze weten dat ze veel zachter moeten rijden.Hartelijk dank, Emmy.

Of registreer je om te kunnen reageren.