Home

Achtergrond

Leeuwarder laat huis vol gas lopen

Een man uit Leeuwarden is woensdag aangehouden omdat hij zijn huis vol gas heeft laten lopen. Dat zei een woordvoerder van de politie Friesland.

De man, die in een appartementencomplex woont, had een slang aan zijn gasfornuis gemaakt en die tot aan de voordeur van het pand gelegd. De kraan van het fornuis stond open toen de politie arriveerde.

Volgens de woordvoerder was de man 's ochtends bij buren in het appartement langs geweest om te vragen of zij een sigaret voor hem hadden. Toen de buren een gaslucht roken in het gebouw, belde ze meteen de politie. ,,We hebben het idee dat hij meer wilde dan alleen een sigaretje opsteken,'' aldus de politie. De man is in verwarde toestand aangehouden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.