Home

Achtergrond 259 x bekeken

Holland Flowers Festival naar nieuwe locatie

Holland Flowers Festival verhuist naar een nieuwe locatie.

De grote tentoonstelling van voorjaarsbloeiers gaat de locatie in Zwaagdijk verruilen voor een onderkomen op de Agriport in Middenmeer. De verhuizing is noodzakelijk omdat de huidige huurder van het voormalige complex van de Greenery de productieactiviteiten uitbreidt en de ruimte nodig heeft. Op de locatie in Middenmeer zal de organisatie overigens over dezelfde oppervlakte als in Zwaagdijk beschikken.

Vorig jaar trok het Holand Flowers Festival meer dan 25.000 bezoekers. Op deze expositie wordt de ruimte gegeven aan het presenteren van tienduizenden bolbloemen, waaronder tulpen, narcissen, hyacinten en bijzondere bolgewassen. Dit keer met als centraal thema 'Mexico', waarop door arrangeur Robert Broekema uitgebreid zal worden ingehaakt.

De tentoonstelling wordt van 23 tot en met 27 februari 2011 voor de 78ste keer (voorheen onder de naam Westfriese Flora) gehouden.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.