Home

Achtergrond 232 x bekeken

Hobaho veilen breidt uit

Het grote aanbod van onder andere tulpen leidt er mede toe dat veel bollen ook worden aangeboden om geveild te worden via de internetveiling van bloembollenbemiddelaar Hobaho in Lisse.

Het bedrijf deelt op de website mee, dat de handel via de veiling van Hobaho dit jaar zelfs een groei van 50 procent heeft doorgemaakt en het aanbod nog altijd groot is. Zo groot zelfs dat het in de huidige accommodatie behoorlijk krap is en dat er maatregelen moesten worden genomen. De directie heeft in dat verband besloten om de dienstverlening voort te zetten vanuit de hallen van de firma Leo Berbee en Zn. aan de Akervoorderlaan in Lisse.

Vandaag wordt alle nieuwe aanvoer naar deze locatie gebracht en wordt vanuit twee locaties (thans namelijk ook nog even vanuit de hallen van Spoelbedrijf Warmerdam) uitgeleverd. Na een week wordt het nog resterende gedeelte aanbod overgebracht naar de locatie Berbee. Vanaf dat moment worden alle bollen weer vanuit één locatie geleverd.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.