Home

Achtergrond 200 x bekeken

Files door werkzaamheden in weekeinde

Het verkeer heeft in het weekeinde last gehad van files doordat een aantal snelwegen was afgesloten wegens werkzaamheden.

De wegen blijven dicht tot maandag vroeg. Voor de ochtendspits zijn ze weer open. De A2 Utrecht richting Den Bosch was dicht tussen de knooppunten Everdingen en Deil en de A20 Gouda richting Hoek van Holland tussen het Kleinpolder- en het Kethelplein. De A67 Turnhout richting Venlo was gesloten tussen knooppunt Leenderheide en de afrit Helden.

Op de omrijroutes ontstonden soms lange files. Vooral op de A27 was dat zo, door het verkeer dat niet over de A2 naar het zuiden kon.

Gisteren gaven de afsluitingen meer problemen dan vandaag, hoewel vandaag aan het einde van de middag toch weer meer files ontstonden door ongevallen, zei een woordvoerder van de verkeersdienst van de ANWB. Dat was onder meer het geval op de A12 Arnhem richting Utrect bij Driebergen. Door een aanrijding tussen drie auto's ontstond een file van 20 kilometer. Bij het ongeval raakte een persoon bekneld.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.