Home

Achtergrond 1 reactie

CDA wil onderhandelingen hervatten

Het CDA wil verder praten met VVD en PVV over de vorming van een kabinet.

Dat heeft CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen dinsdag gezegd in een reactie op de oproep van PVV-leider Geert Wilders om weer om de tafel te gaan zitten. De hele fractie staat achter het besluit om de onderhandelingen te hervatten.

Verhagen zei dat zijn partij vorige week al verder wilde praten, maar dat Wilders daar toen een stokje voor stak. De PVV-leider maakte vrijdag een einde aan de onderhandelingen over een minderheidskabinet van VVD en CDA dat zijn partij zou gedogen.

Hij had er geen vertrouwen meer in dat de CDA-fractie met drie dissidenten het resultaat van de onderhandelingen zou ondersteunen. Nu de dissidente CDA'er Ab Klink de Tweede Kamer heeft verlaten, ziet Wilders wel weer perspectief.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    getroffenbedrijf

    Gaan ze bij het CDA nu ook de overleggen hervatten over de Motie fokverbod lammeren. Nu Klink vertrokken is kan het overleg nu tot een positief besluit komen!! Maar wat ontzettend jammer dat ie niet één jaar eerder is vertrokken. Had ons heel wat geiten en ellende bespaard kunnen blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.