Home

Achtergrond 200 x bekeken 3 reacties

Bronsttijd komt later op gang

De bronsttijd komt dit jaar later op gang, heeft een boswachter van het Nationaal Park de Hoge Veluwe laten weten aan Omroep Gelderland.

De jaarlijkse paartijd van de edelherten is verlaat door de extreme winter en de droogte daarna. Dat is pech voor de mensen die al het bos in zijn gegaan om de bronstroep van de herten te horen: het luid burlen. Alle bronstexcursies op de Veluwe zijn inmiddels volgeboekt. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe heeft zeven wildobservatieposten

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  wel

  Het kan niet anders of dit moet aan Gerda Verburg liggen, die was ook al altijd graag wat over tijd!!!!

 • no-profile-image

  gert

  GAUW EEN HINDERWETVERGUNNING AANVRAGEN

 • no-profile-image

  Leen

  Gisterenavond om tien uur een gerommel aan ons slaapkamerraam ........ Staan er 4 herten te koekeloeren hoe ik een aanloop neem om mijn vrouw te bespringen. Het moet toch ook niet gekker worden. Mensen, als je de natuur in gaat om parende herten te aanschouwen vraag je dan eerst eens af of er aan je eigen s.xleven niet iets te verbeteren valt. Wat een zielig gedoe!

Of registreer je om te kunnen reageren.