Home

Achtergrond 620 x bekeken

Boer omgekomen door bedrijfsongeval

Een 53-jarige boer is gisteravond overleden, nadat hij bekneld was geraakt tussen een tractor en een landbouwmachine.

Een 53-jarige boer is zondagavond overleden, nadat hij bekneld was geraakt tussen een tractor en een landbouwmachine. Een familielid trof hem dood aan in een schuur bij zijn woning in Warmenhuizen (Noord-Holland), zo meldde de politie vandaag.

De man liet zondagavond weten dat hij een deel van zijn land ging bewerken en verliet de woning. Omdat hij lang wegbleef, ging een familielid later op de avond op onderzoek uit. Iets voor elf uur 's avonds werd het slachtoffer in de schuur aangetroffen, bekneld tussen zijn tractor en de landbouwmachine. Hij was op dat moment al overleden. De politie heeft laten weten verder geen onderzoek te doen omdat geen sprake is van een misdrijf.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.