Home

Achtergrond

Bloedbad in fabriek Honduras

Zeker achttien mensen zijn gisteren doodgeschoten in een schoenenfabriek in het noorden van Honduras.

De slachtoffers zijn mannen in de leeftijd van 17 tot 24 jaar, die aan het werk waren toen ze werden verrast door zeker vier schutters. Van de daders ontbreekt elk spoor, meldde een woordvoerder van de politie.

Dertien slachtoffers overleden ter plaatse, vijf anderen bezweken later aan hun verwondingen in ziekenhuizen in de stad San Pedro Sula. De criminelen maakten onder meer gebruik van AK-47 automatische geweren. Het motief voor de schietpartij is nog onduidelijk, maar de wijk waar de schietpartij gebeurde, is volgens lokale media in handen van de beruchte bende Mara 18. Een van de slachtoffers zou lid zijn geweest van deze criminele organisatie.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.