Home

Achtergrond 327 x bekeken 1 reactie

Bijenvolk adopteren voor sterfteonderzoek

Bijenliefhebbers kunnen vanaf maandag een bijenvolk adopteren.

De bijenhouderij in Nederland kent een onverklaarbare verhoogde wintersterfte waar onderzoek voor nodig is. Ook moet de terugloop van bijenhouders worden tegengegaan om zo te waarborgen dat de dieren bloemen blijven bestuiven.

Dat heeft stichting 'adopteer een bijenvolk' vandaag bekendgemaakt. Met de adopties hoopt de stichting geld in te zamelen om onderzoek te kunnen doen. Prinses Irene adopteert op 27 september als eerste een bijenvolk en opent het register.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    herkauwer

    Haar oudere zus adopteert al haar leven lang het Nederlandse Bijenvolk en zuigt daar alle honing uit!

Of registreer je om te kunnen reageren.