Home

Achtergrond

Beurs trekt veel meer bezoek dan verwacht

De vakbeurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen trok de afgelopen dagen 51.183 bezoekers. Daarmee was de interesse voor de eerste editie van deze buitenbeurs veel groter dan vooraf ingeschat.

Directeur Dick Melessen van mechanisatiebedrijf De Vor noemt het “de mooiste agro-beurs ooit in Nederland. We hebben iedereen gezien die we wilden zien, ondanks een bui zo nu en dan maar dat zijn ze gewend op het land en is geen enkel probleem.”

De thema’s Verkeersveiligheid en Precisielandbouw trokken veel aandacht op deze buitenbeurs. Margreet Jongema van PPL: “Er was veel gerichte belangstelling voor onze demonstraties Precisielandbouw. De combinatie van theorie en vervolgens demonstraties in de praktijk werd gewaardeerd door bezoekers. We hebben precisielandbouw een prachtig podium gegeven.”

Ook het Trekkerplein bleek een succes, concludeert de organisatie. In totaal 1.293 boeren maakten een testrit op hun favoriete trekker, ze hadden keuze uit liefst dertien merken. De volgende beurs wordt gehouden in 2012.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.