Home

Achtergrond 1 reactie

ATH: Sitrex koopt failliet Unifast-AGM

De Italiaanse fabrikant Sitrex heeft de inboedel van de failliete voermengwagenfabrikant Unifast-AGM overgenomen.

De voormalig AGM-importeur, Van Berkel in Sint Hubert (N.-Br.), hervat per direct de import van de voermengwagens, die technisch grotendeels gelijk gebleven zijn. De machines worden onder de nieuwe merknaam Sitrex op de markt gebracht. Sitrex is een bedrijf met 100 medewerkers dat nu vooral hooibouwmachines bouwt. Met de overname van Unifast-AGM beschikt het nu dus ook over voermengwagens. Importeur Van Berkel is blij met de oplossing en heeft vertrouwen in de toekomst. Unifast-AGM ging eind vorig jaar al failliet en sindsdien bleef de toekomst van het merk onduidelijk.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    AV

    Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het failliete Unifast nog steeds te koop staat.

    Daarom vind ik de titel: “ATH: Sitrex koopt failliet Unifast-AGM” misleidend.

Of registreer je om te kunnen reageren.