Home

Achtergrond 284 x bekeken

Veel handel via bloembollenveiling

Bloembollenbemiddelaar Hobaho uit Lisse meldt, dat de aanvoer tulpen voor de bloembollenveiling (digitaal via internet) flink is gegroeid en nog dagelijks toeneemt.

Ook het assortiment breidt flink uit. Het aanbod varieert van het massa assortiment tot zeer exclusieve cultivars.

De aanvoer van narcissen begint ook flink toe te nemen. De prijzen voor de narcissen zijn goed en de handel wil ze graag afnemen. De hyacinten laten het volgens Hobaho op de veiling nog wat afweten. Als deze worden aangeboden, zijn ze echter ook vrij snel verkocht.

Afhankelijk van het assortiment zijn de prijzen matig tot redelijk. Ook vanuit de handel is de belangstelling groot. Er zijn aanzienlijk meer aansluitingen dan voorgaande jaren uitgegeven, zodanig zelfs dat de capaciteit van de systemen moet worden uitgebreid.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.