Home

Achtergrond 2 reacties

VVD wil inzicht in voortgang controle perceelsregister

VVD-kamerlid Janneke Snijder-Hazelhoff wil van minister Gerda Verburg (LNV) weten hoever haar ambtenaren zijn opgeschoten met het controleren van aanpassingen in het perceelsregister.

Snijder heeft hier schriftelijk om verzocht. Ook wil ze weten wat er waar is van klachten van boeren, die zeggen dat Dienst Regelingen (DR) hun bezwaren op de herziene perceelsregistratie niet of nauwelijks heeft behandeld.

LTO berichtte enkele weken geleden dat tientallen boeren zich nauwelijks gehoord voelen door DR.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    De ambtenaren zijn op vakantie ,de meeste boeren werken door !!

  • no-profile-image

    De Boer

    Probleem met DR is, dat ze geen eensluidend antwoord geven. De ene medewerker geeft een ander antwoord dan een ander. Wij mochten toch een teken in het te wijzigen perceel geven, dan kwam DR erop terug ? Nee hoor, u had het voor die en die datum moeten wijzigen. Bijstellen kan alleen maar naar beneden, dat sloten niet zo breed zijn als DR aangeeft, en dat bij beweiding en bewerking het gras tot aan de sloot wordt benut? Ja u kunt bezwaar aantekenen als u de definitieve toewijziging ontvangt. U laat uw percelen door een taxateur opmeten! Daar trekt DR zich dus niets van aan. "Het zijn geen taxateurs, die erkend zijn door ons".Maw vergeefse kosten. Verbrug houdt je iets voor, waarvan ze al bij voorbaat weet dat zij het naast zich neerlegt.

Of registreer je om te kunnen reageren.