Home

Achtergrond 11 reacties

Stier rent in op Spaanse menigte

Dertig toeschouwers van een stierengevecht in de Noord-Spaanse regio Navarra zijn woensdagavond gewond geraakt toen een losgeslagen stier inrende op het publiek.

De meeste slachtoffers kwamen er met lichte verwondingen vanaf. Een tienjarige jongen moest voor controle naar het ziekenhuis.
Na vijftien minuten kon de stier gevangen worden, waarna het dier werd afgemaakt. In Spanje gaan steeds meer stemmen op om het stierenvechten te verbieden omdat het dieronvriendelijk zou zijn.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Piet Slingerland

  Aanvallen!!!, de Stier heeft gedacht de eerste klap is een daalder waard !!!...

 • no-profile-image

  herkauwer

  Ik denk dat hier een taak ligt voor Brussel. Er is voldoende EU-regelgeving om deze barbaarse martelpraktijken te verbieden op straffe van sancties. Want op deze manier zijn wij allemaal medeschuldig aan deze onbeschaafde bestialiteiten. Als contraprestatie zou Brussel dan aan spanjolen 24urenkortingscoupons kunnen geven om in onze Vion-abbatoirs van dichtbij de slacht van duizenden stieren per etmaal van heel dichtbij te beleven. Dan maken ze niet alleen kennis met laagontwikkelde doch spotgoedkope Polen, Letten, Esten, Litauwers, Hongaren, Bulgaren en Roemenen, maar zijn ook voor de rest van hun leven van hun bloedorstige afwijking genezen. Zullen we hopen!

 • no-profile-image

  piet

  dit was ooit te denken dat dat zou gebeuren die stier wordt gewoon gek gemaakt door de mensen dieren zijn niet gek al denk je dat ik vind het wel erg dat het is gebeurd mogen maar dat het niet meer gebeurdt grt piet ik heb vroeger ook stieren gemest ik weet er alles van hoe stieren zijn ik mesten ze vroegen ook op zo 600 a 700 kg af ik weet het wel wat ze doen

 • no-profile-image

  geen

  Geweldig van die stier. al die mensen die naar dat gebeul gaan kijken, mogen van mij ondersteboven worden gelopen. Niks mis mee. Stierenvechten is pure dierenbeulerij en al diegenen die daaraan meedoen, kunnen niet hard genoeg geraakt worden. Was dit jaar in Spanje en ging boven op de tafel staan van blijdschap toen een stier dwars door het been van zo'n beul stak. Jammer dat hij het er levend vanaf heeft gebracht.

 • no-profile-image

  Doei

  Ach hij wou ook eens op de tribune zitten tussen het publiek . DOEI

 • no-profile-image

  Piet Slingerland

  Geachte Harde Werker uit Rijsbergen, heel veel mensen zijn gevoelig voor sensatie!!!... Maar dan graag op afstand, nu werd een piepklein deel van de toeschouwers met de realiteit geconfronteerd, sensationeel was dat!!!... De media haakte daar direct op in!!!... Dat is een feit!!!... Wat ook een feit is, dat dieren slachten of doodschieten iets heel anders is dan dieren doodmartelen, daar zit een sadistische kant aan!!!... Dat vind ik op z'n zachtst gezegd; dieronwaardig en zeer onsympathiek!!!...

 • no-profile-image

  Hans

  Bij de TT in Assen vliegen ze toch ook wel eens uit de bocht om in het publiek te belanden?

 • no-profile-image

  anti

  En wat te denken van die smerige klotejagers?? Die zijn geen haar beter.

 • no-profile-image

  anti

  Aan dieren doodschieten zit ook een meer dan saddistische kant. Jagers zijn van huis uit stuk voor stuk gefrustreerde saddisten. Andere wezens willen pijnigen en doden staat bij dit soort lieden hoog in het vaandel. Dit onde de noemer van wildbeheer. Tjonge, jonge.....

 • no-profile-image

  willem

  Jammer dat er niet meer leed is veroorzaakt,
  wat doen die gekken er naar te kijken, als er geen publiek op afkomt is het snel afgelopen.

 • no-profile-image

  Harde werker

  Alle mensen die over dit alles zo fel reageren moeten eens wat beter nadenken over wat ze zeggen!!!!!!
  Zoveel komentaar poe poe........
  Over de slachterijen over de jagers enz enz
  Zijn allemaal mensen die daar hun geld niet mee hoeven te verdienen!!!!!!!!!!!
  Is makkelijk gezegd over een ander dat het allemaal niet goed is!
  Ze moesten eens aan jou boterham komen dan zouden jullie ook wel anders praten.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.