Home

Achtergrond 176 x bekeken 1 reactie

Schipper veerpont aangereden door boze klant

Een automobilist die de overtocht met de veerpont van Maurik naar Wijk bij Duurstede niet kon betalen, heeft de 51-jarige schipper uit Maurik uit kwaadheid aangereden.

Dat meldt de politie. De bestuurder was de pont opgereden en meldde vervolgens dat hij de 1,80 euro voor de overtocht niet kon betalen. De schipper bood de man aan dat hij zijn telefoon en rijbewijs als onderpand mocht achterlaten om aan de overkant van de rivier geld te pinnen, zodat hij niet mee terug hoefde naar het Gelderse Maurik. Daar ging de automobilist niet mee akkoord.

Nadat de pont was aangemeerd, gaf de man vol gas. De schipper klapte daardoor op de motorkap van de auto en viel op de kade van het voertuig. Hij raakte door het incident lichtgewond en heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag. De bestuurder wist te ontkomen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jeroen

    Ziekelijk figuur. Totaal geen normbesef en zouden ze flink moeten straffen. Als hij al tot dit soort idiote fratsen in staat is bij een rekening van 1,80 euro...

Of registreer je om te kunnen reageren.