Home

Achtergrond 163 x bekeken

Recherche zoekt nog in woning Nij Beets

De recherche doorzoekt nog steeds de woning waar de 25-jarige Sietske H. uit Nij Beets samen met haar ouders en jongere zusje woonde.

Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) dinsdag verklaard. Vorige week donderdag trof de politie op zolder vier koffers aan met daarin de stoffelijke overschotten van vier baby's. Waar de recherche precies naar op zoek is, wilde het OM niet zeggen, maar volgens persofficier Henk Mous gaat het om "goederen zoals dagboeken die van belang kunnen zijn voor het onderzoek''.

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) doet op dit moment DNA-onderzoek om te achterhalen wie de vader is of vaders zijn van de vier baby's. Wanneer het NFI de resultaten van het onderzoek naar buiten brengt, weet het OM niet. Ook hoe de baby's om het leven zijn gekomen, is volgens de de persofficier nog onduidelijk.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.