Home

Achtergrond

Prijs voor minifruitbomen

De minifruitbomen van Jack van der Hoeven uit Naaldwijk hebben de Colour your Life award 2010 gewonnen.

Uit handen van Christaan Welker van Ikea Nederland ontving het bedrijf afgelopen vrijdag de prijs en wonnen zij zendtijd in het tv-tuinprogramma van Rob Verlinden.

“Geweldig, we gaan er voor zorgen dat de minifruitbomen na de tv uitzending bij alle verkooppunten aanwezig zijn. Dit is een hele mooie prijs.” aldus Sjors Boerse van Jac. v.d. Hoeven in zijn reactie na de prijsuitreiking.

Gedurende de beurs Plantarium werden de elf genomineerden boomkwekerijproducten aan het publiek geshowd, waarna ook zij hun stem konden uitbrengen. Als tweede werd gekozen voor Diamant Grass van kwekerij Arends uit Paterswolde en de Polygala ‘Royal Purple’ van Jac de Jong Boomkwekerijen uit Boskoop kwam als derde uit de bus.

Of registreer je om te kunnen reageren.