Home

Achtergrond

Premier Balkenende aangekomen op Curaçao

Minister-president Jan Peter Balkenende is gisteravond (lokale tijd) geland op Curaçao met een vlucht van de Kustwacht van de Nederlandse Antillen en Aruba.

Balkenende was zondagochtend begonnen aan een werkbezoek op Sint Maarten, maar verkortte dit in verband met de orkaan Earl die zondag op weg was naar Sint Maarten. De premier vloog daarop eerder naar Curaçao.

Balkenende brengt van 29 tot en met 31 augustus een bezoek aan de Nederlandse Antillen en Aruba. Het bezoek staat in het teken van de voorbereidingen op de Slot-Ronde Tafel Conferentie (RTC), waarvan minister-president Balkenende voorzitter is. Deze RTC staat gepland op 9 september in Den Haag en is bedoeld om het ontmantelingsproces van de Nederlandse Antillen af te ronden.

Balkenende werd zondagavond ontvangen door de minister-president van de Nederlandse Antillen, Emily de Jongh-Elhage.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.