Home

Achtergrond 234 x bekeken 2 reacties

Politie beschermt vrouw die kat weggooide

De Britse politie beschermt een vrouw die een kat in de vuilnisbak gooide. De 45-jarige inwoonster van het Engelse Coventry, Mary Bale, is sinds kort het mikpunt van dierenbeschermers en stemmingmakers.

Ze verdedigt zich in media tegen de schare haatzaaiers. Ze zei dat ze slechts met de kat speelde en vroeg zich af waar alle ophef eigenlijk over is. ,,Het is toch maar een kat?''

Maar de facebookpagina waarmee uiteindelijk haar identiteit werd achterhaald, is bezocht door zeker 18.000 mensen die Bale waarschijnlijk niet goed zijn gezind. Bale ontvangt doodsdreigingen.

De 4-jarige kat Lola verdween zaterdag. De eigenaar van het dier was eerder het slachtoffer geweest van vandalen die zijn auto toetakelden. Daarom had hij bewakingscamera's geplaatst. Toen de kat na vijftien uur nog niet was gevonden, besloot hij de beelden van de camera te gaan bestuderen. Daarop was een vrouw te zien die de kat in een kliko stopt. De eigenaar bevrijdde zijn huisdier en plaatste de beelden op internet om te weten te komen wie die vrouw was.

De beelden ontzetten veel Britten en Bale werd ontmaskerd. De Koninklijke Vereniging voor het Voorkomen van Wreedheid tegen Dieren heeft een diepgaand onderzoek ingesteld.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  king size

  ze moeten dat klote wijf vierendelen!

 • no-profile-image

  king size

  en wie beschermt de kat tegen dit stuk
  ongedierte??
  als het mijn kat was geweest had ik er de hele straat doorgeschopt!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.