Home

Achtergrond 173 x bekeken 3 reacties

Onjuiste praatjes over karbonaadjes

Demissionair minister Eimert van Middelkoop van Integratie heeft zich er samen met zijn collega Ab Klink van Sport over gebogen.

Maar nee, er is geen sprake van islamisering van het Haagse amateurvoetbal. Er mogen daar nog steeds karbonaadjes worden gegeten.

De PVV had de noodklok geluid over het vermeende probleem. Sterker nog, Marokkaanse leden zouden een 'coup' hebben gepleegd bij de club GSC Esdo. Ook had de partij uit de media vernomen dat "er geen karbonaadjes meer kunnen worden besteld, dat etiketten van sterke drank en biertap worden afgeplakt en dat vrouwelijke vrijwilligers niet werden uitgenodigd voor het feest ter afsluiting van het voetbalseizoen.''

Van de gemeente en de club zelf vernamen de bewindslieden dat er van de beweringen niets waar is. "Er is dus geen sprake van een coup dan wel een integratieprobleem'', zo liet Van Middelkoop maandag mede namens Klink weten aan de leden van de PVV.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  markt -werking

  Beide heren kunnen zich buigen over andere zaken, zoals Middelkoop over de zogenaamde ex opbouw missie , of was het toch een oorlog missie In Afghanistan, om nog maar te zwijgen over de 1000 Afghaanse burgers die er bij zijn omgekomen en jongens en meisjes die zich noodgedwongen door leden van het oorlogskabinet voor het
  karretje lieten spannen. En de stakkers die daarbij zinloos zijn omgekomen. En vriend Klink kan zich beter zorgen maken over die verspilde miljoenen met die Mexicaanse griep gekte en het een tweetje met de farmaceutische industrie. die. Langzaam verdwijnen deze zeer ernstige feiten ook weer uit het collectief geheugen.

 • no-profile-image

  gerard

  PVV wordt dus blijkbaar net zo'n kostenverslindend apparaat als de partij van de dieren door allerlei minderslimme vragen te gaan stellen.

 • no-profile-image

  gert

  shoarmabeleid of halal

Of registreer je om te kunnen reageren.