Home

Achtergrond 308 x bekeken

Nieuwe kenniswebsite over water

De nieuwe site kennismoetstromen.nl geeft informatie over de relatie tussen water en landbouw.

Zo geeft de site informatie over de Kader Richtlijn Water (KRW). Dit innovatieprogramma beoogt de waterkwaliteit verbeteren, onder andere door innovaties in de landbouw. Binnen dit programma zijn de laatste jaren al veel waardevolle programma’s van start gegaan met veel betrokken partijen binnen de landbouw.

Binnen deze projecten bouwen de diverse partijen veel kennis op uit onderzoek, uit eigen ervaring en waarnemingen en uit bijeenkomsten. Het delen van die kennis is een belangrijke doelstelling van de site Kennis moet stromen. De site helpt de mensen die deze landbouwinnovaties in de praktijk moeten brengen.

Door workshops en themadagen te organiseren, best practices te tonen en bedrijven te bezoeken komt steeds meer kennis onder steeds meer mensen. De site is daarbij een nuttig communicatiemiddel zowel ter aankondiging als vastlegging achteraf. Op de site zijn tips te vinden, nieuwtjes, agenda, stellingen en veel informatie over projecten en themabijeenkomsten.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.