Home

Achtergrond

Naktuinbouw is vakantiewerkgever van het jaar

CNV Jongeren heeft Naktuinbouw uitgeroepen tot Nederlands vakantiewerkgever van het jaar.

De Kwaliteitsdienst uit de agrosector liet hiermee vijf andere genomineerde bedrijven uit andere sectoren achter zich.

John van Ruiten, directeur Naktuinbouw, was aangenaam verrast toen Naktuinbouw op 11 augustus jl. werd genomineerd voor deze prijs en nu als winnaar uit de bus is gekomen. "Ik ben blij dat wij als Naktuinbouw op deze wijze kunnen bijdragen aan een positief verhaal over het werken in de tuinbouw, want er is ook veel mooi, nuttig en gevarieerd werk te doen in de tuinbouw, met ook goede arbeidsvoorwaarden. Binnen de sector wordt met de initiatieven via het Productschap Tuinbouw en Plantum NL hard gewerkt aan het bekender maken daarvan. Ook deze prijs draagt weer een steentje daaraan bij."

De voorzitter van CNV Jongeren (IJmert Muilwijk) en twee medewerkers de genomi¬neerden brachten op 11 augustus een bezoek gebracht aan Naktuinbouw. Tijdens dit bezoek heb¬ben zij zowel de manager P&O als enkele vakantiekrachten geïnterviewd. In de afgelopen weken hebben de medewerkers van CNV Jongeren de balans opgemaakt, waarbij Naktuinbouw als beste uit de bus kwam. IJmert Muilwijk gaf bij de uitreiking van de prijs aan dat Naktuinbouw een goed voorbeeld is dat er goede werkgevers zijn in de land- en tuinbouwsector.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.