Home

Achtergrond 146 x bekeken 1 reactie

Minister blij dat vertrouwen consument stijgt

Demissionair minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken is blij dat het vertrouwen onder consumenten in de economie weer iets is toegenomen.

Omdat de financiële crisis in de kern een vertrouwenscrisis is, is een herstel van vertrouwen volgens haar onmisbaar om er weer bovenop te komen.

De bewindsvrouw reageerde daarmee donderdag op de jongste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), waaruit blijkt dat de stemming onder consumenten voor de tweede achtereenvolgende maand is verbeterd. Ook de signalen van de arbeidsmarkt zien er volgens Van der Hoeven goed uit. ,,De werkloosheid neemt opnieuw een beetje af. Elke werkloze minder is er één.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Han

    Ik wil niet negatief zijn, maar ik ben bang dat de mededeling van dhr. Donner m.b.t. de Pensioenfondsen de consument niet positiever hebben gestemd. Hier komt bij, dat de bouwvakvakantie ten einde is en er volgens geruchte zich nu veel bouwvakkers moeten melden bij de UWV. Gelukkig worden ze voor en groot deel opgevangen in werk / solicitatie projecten en dus beinvloeden ze nog even niet de statistieken. Kan Verhoeven zich nog een poosje rijk rekenen en arme tellen.

Of registreer je om te kunnen reageren.