Home

Achtergrond

Meer trekkers verkocht in juni

Het aantal afgeleverde landbouwtrekkers lag in juni iets hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder.

Na een forse daling tonen cijfers van de Federatie Agrotechniek aan dat in juni voor het eerst weer meer trekkers verkocht zijn dan in juni 2009. Dit in tegenstelling tot alle eerdere maanden dit jaar, die lager uitkwamen dan in 2009. Het is uiteraard nog te vroeg om te zeggen of het een tijdelijke opleving betreft of een kantelpunt in de trekkermarkt. Wel staat vast dat er dit jaar nog heel wat moet gebeuren om op hetzelfde niveau als vorig jaar uit te komen. Ondanks de lichte opleving in juni ligt het aantal afgeleverde trekkers in het eerste halfjaar nog altijd 23 procent achter op vorig jaar.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.