Home

Achtergrond 2 reacties

Kwaliteit bloembollen aanzienlijk beter

De kwaliteit van de bloembollen is dit veilseizoen aanzienlijk beter dan vorig jaar. Dat meldt Hobaho Veilen.

De uiterlijke kwaliteit is prima, maar ook de innerlijke kwaliteit. Zowel het aantal kopers als het aantal aanvoerders is nog steeds groeiend. En ook het assortiment breidt flink uit. BQ Services, dat alle bollen keurt, keurt maar af en toe een partij af.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  citizen

  Hier wordt bedoeld minder slecht.
  zuur, mijt, schimmel slechte bewaring in het buitenland omdat de winkel bedrijven er geen verstand van hebben. Hollands personeel dat te duur wordt bevonden om dit goed te begelijden, woeker winsten, prijs afspraken en markt bescherming doordat ze de grens kunnen controleren via de keuringen en maar zeggen dat ze in de USA niet meer van bollen in de tuin houden.
  Daar komt nog een keer bij dat als je iedere jaar $150000 verdien en je schulden worden te groot dan gaan je naar de court (rechtbank) en je vraag chapter 11 aan vervolgens hoef je dan nog maar.... two pennies for a dollar te betalen en je bent van je schulden af.Je moet dan een jaar lang bewijzen dat je wel winst gevend een bedrijf kan voeren en je mag dit de eerste 7 jaar NIET meer doen. Ja en je ben tenslotte toch failliet en dat is in Nederland weer heel goed te verkopen,want wat gaat het dan toch slecht aan de andere kant van de wereld.
  Tulpen Irissen Narcissen wat zijn ze hier mooi in de tuin en ze staan er jaren en wat houden de mensen van deze bloemen.

 • no-profile-image

  john

  Een leuke side,een leuk voorbeeld, voor ons amerikanen, is brecks.com.
  Hoeveel tulpen gaan er ook in een mooien tuin en dat maal... nou ja je gaan zelf maar kijken.

Of registreer je om te kunnen reageren.