Home

Achtergrond 437 x bekeken

Jan de Vries vice-voorzitter Anthos

Eigenaar-directeur van Boot & Co Boomkwekerijen uit Boskoop, de heer Jan de Vries, is tijdens de Algemene ledenvergadering van Anthos door de leden gekozen tot lid van het bestuur boomkwekerijproducten en het algemeen bestuur van Anthos.

Onlangs is hij door het bestuur boomkwekerijproducten benoemd in het dagelijks bestuur van Anthos waardoor hij tevens vice-voorzitter is geworden. Jan de Vries volgt binnen Anthos de heer Wig Venema op die zijn bestuurlijke functies heeft neergelegd. Naast een vice-voorzitter namens de leden uit de boomkwekerijsector heeft Anthos ook een vice-voorzitter namens de leden uit de bloembollensector in de persoon van de heer Jan Boot van het Hillegomse bloembollenbedrijf C.S Weijers & Zonen B.V.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.