Home

Achtergrond 1 reactie

Goudse Kaasmarkt de dupe van regen

In Gouda kwam de traditionele Goudse kaasmarkt vandaag tot een vroegtijdig einde door de hevige regenval.

De marktmeester moest duizenden toegestroomde toeristen op de Markt in het centrum van de stad aan het eind van de ochtend melden dat de markt moest stoppen.

Hij deed dit in het Nederlands, Engels, Frans en Duits, aldus de gemeente. De paarden met daarachter platte boerenwagens vol met kazen brachten de attracties weer weg, de kazen onderwijl afgedekt.

De traditionele kaas- en wijnproeverij die ter afsluiting van de zomer was georganiseerd in de Goudse Kaaswaag, ging overigens wel door.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    freek

    het waren in iedergeval niet de "lokale" jeugd voor de verandering. ja die marktmeester is een goeie kerel zijn vader was de lokale mollen vanger in haastrecht beste kerel . maar om terug te keren naar het onderwerp die kaas markt is zo cheesy dat het nog mag is een wonder maar het zal wel het volgende slachtoffer worden van de correctheid net zoals de goveca en de paarden race zoals die 25 jaar geleden nog starten bij de nu plusmarkt maar toen de witlof kwekerij. zouteloos gouda geen vierkante meter boerderij in zijn stadsgrenzen maar wel kaas maken wat een grap, toeristen lokken naar een stad die niets te bieden heeft ja 7 coffee shops is het enige wat mij dat centrum in trok. Ben ik toch even blij dat ik er niet meer woon

Of registreer je om te kunnen reageren.