Home

Achtergrond

De Slegte gaat nieuwe boeken verkopen

Boekhandel De Slegte is een experiment begonnen met het verkopen van nieuwe, populaire boeken.

Tot nu toe verkocht het bedrijf alleen tweedehandsboeken, restanten van uitgeverijen en ramsjboeken. Directeur Ron Mulders bevestigde donderdag een bericht hierover in Het Parool.

In vijf van de 27 vestigingen van De Slegte zijn sinds kort circa zestig nieuwe titels te koop. Dat zijn de populairste boeken van het moment. Het gaat onder meer om winkels in Amsterdam, Maastricht en Haarlem.

Mulders zegt met de verkoop van nieuwe boeken te zijn begonnen omdat klanten er behoefte aan hebben. Volgens hem blijft de kernactiviteit van het bedrijf wel gewoon tweedehands- en ramsjboeken. ,,Het is niet onze ambitie een assortimentsboekhandel te worden.''

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.