Home

Achtergrond 289 x bekeken

Consument kan veel met Agapanthus

Agapanthus is zowel op de pot als op de vaas een product met een lange houdbaarheid.

In de keuringszaal zijn daarvan vele voorbeelden te zien, zoals de lichtblauwe Agapanhus 'Glenova' die wordt getoond door Cees Breed.
Breed showt eveneens een forse, blauwe A. 'Jack’s Blue' en de witte A. 'Enigma'.

De inzendingen van Kees Bleeker en P. Zonneveld staan er nog in volle glorie bij. Planten die nog wekenlang bloei zullen tonen en waaraan de consument bij gebruik in de tuin, op het balkon of op het terras veel plezier zal beleven. De afmetingen van de Agapanthus zijn dusdanig dat alleen een grote huiskamer de plant kan herbergen.

Th. J. de Groot toont de witte Haemanthus pretoria form. Deze ‘poederkwast' moet zich nog verder ontwikkelen, maar nu al is aan de vorm van de witte bloem te zien waaraan het product zijn bijnaam te danken heeft.

Foto

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.