Home

Achtergrond 277 x bekeken 3 reacties

Consument geeft voorkeur aan veredeling boven modificatie

Consumenten geven een voorkeur aan traditionele veredeling boven genetische modificatie.

Maar de Nederlander staat niet afwijzend tegenover genetische modificatie. Dat blijkt uit een onderzoek van Wageningen UR dat wordt gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Food Quality and Preference.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Han

  Leen is het onderzoek wel onpartijdig opgezet? Of zijn de vragen van dien aard dat de antwoorden voor beide uitleg vatbaar is. Voor veredeling maar niet tegen modificatie! Wat is het goede antwoord???

 • no-profile-image

  Leen

  Zou die zgn. consument het verschil wel weten?

 • no-profile-image

  Patrick

  Laten we wel zijn, geen enkele consument is voor genetische modificatie. Om dan als WUR te concluderen "dat Nederland niet afwijzend staat tegenover genetische modificatie." dan is dat een leugen van de grootste orde. Ze hebben daar een nieuwe manager Erik Toussaint die waarschijnlijk een nog grotere fantasie heeft als zijn voorganger Raoul Bino, (die met de staart tussen de benen vetrokken is). En dit noemt zich Universiteit, het is meer een kleuterklas.
  Wat een amateuirs, ongelovelijk. Laat over 3 a 5 jaar maar een tribunaal komen, dan zullen we rustig en zeker en duidelijk terugkijken naar de WUR leugens. ER zijn mensen verantwoordelijk voor deze leugens van ongekende orde.

Of registreer je om te kunnen reageren.